Падна тайна за Елизабет Втора. От нова книга става ясно, че покойната

...
Падна тайна за Елизабет Втора. От нова книга става ясно, че покойната
Коментари Харесай

Падна тайна за Елизабет II! Думите й за Хари и Меган

Падна загадка за Елизабет Втора. От нова книга излиза наяве, че починалата кралица е считала, че внукът ѝ принц Хари е  " толкоз обхванат "  от любовта си към Меган, че това  " замъглява преценката му ".

Кралицата също по този начин наредила библиотеката в имението Сандрингам да бъде тествана за подслушвателни устройства през 2020 година преди спешната среща за " Мегзит " - тя е била много загрижена за опазването на персоналния живот при решаващия диалог с Хари, твърди създателят на книгата Робърт Джобсън.
-->
В " Нашият крал " ( " Our King " ), публикувана с вестник " Дейли мейл "  в събота (9 април), журналистът разкрива по какъв начин принцесата на Уелс - Кейт, е считала за " съвсем непоносима " взаимна разходка с Хари и Меган след гибелта на кралицата. Пред почитан чиновник в кралския двор тя споделила, че обществената проява на единение " е едно от най-трудните неща, които в миналото трябваше да направя ", защото двете фамилии не са в положителни връзки.

Уилям, Кейт, Меган и Хари поздравиха хора, събрали се пред замъка Уиндзор два дни след гибелта на Елизабет Втора през септември предходната година.

Разривът сред братята и скандалното изявление на херцозите на Съсекс пред Опра Уинфри с обвиняванията в расизъм против неназована кралска персона, както и изказванията, че Меган не получила помощ и Кейт е разплакала брачната половинка на Хари, провокираха ужас в месеците и годините преди гибелта на кралицата.

Чарлз - тогавашният принц на Уелс, и Уилям взеха решение, че не могат да рискуват да останат още веднъж уединено с Хари след изявлението пред Опра през март 2021 година, написа Джобсън, съобщи Българска телеграфна агенция.

Преди това Чарлз спрял да приема позвъняванията на по-малкия си наследник, а когато херцозите на Съсекс се реалокираха в Калифорния, Хари го ругаел и неведнъж желал пари, сочат още изказванията. 

Покойната кралица Елизабет Втора, мощно привързана към внука си Хари, била изтощена от неговите прояви и от " изпълнените напрегнато диалози сред Хари и брат му, които от време на време се водели в нейно наличие ", споделя създателят.

Според Джобсън, откакто Хари и Меган почнали обществено да подлагат на критика монархията и членовете на фамилията, " кралицата беше искрено озадачена от държанието на двойката и го дефинира като " много бясно ".

“Тя смяташе, че внукът ѝ е " толкоз обхванат " от любовта към брачната половинка си, че това " замъглява преценката му ".

През 2020 година кралицата взема решение, че наличието на Меган на срещата в Сандрингам посредством видеовръзка " не е належащо ", защото Хари ще я съставлява.

След гибелта на Елизабет Втора, принц Хари разкри още за проблематичните си връзки с кралското семейство в спорен документален филм на Нетфликс и в автобиографията си " Резервен " ( " Spare " ).

Все още не е ясно дали херцозите на Съсекс ще участват на коронацията на крал Чарлз Трети идващия месец, макар че крайният период за удостоверение на изпратената покана към този момент изтече, отбелязва ДПА.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР